CAUTA YACHT

Bareboat Yacht Charter
MUNTENEGRU, Kotor
MUNTENEGRU, Kotor
MUNTENEGRU, Kotor
MUNTENEGRU, Kotor
MUNTENEGRU, Kotor
MUNTENEGRU, Kotor
MUNTENEGRU, Kotor
MUNTENEGRU, Kotor
MUNTENEGRU, Kotor
MUNTENEGRU, Kotor

MUNTENEGRU, Kotor

Golful Kotor, din venetianul Cattaro, are un fler unic in Mediterana. Este singurul fjord din sudul Europei.
Impreuna cu Ragusa, Dubrovnicul de astazi, au fost cele mai invidiate localitati din imperiul Venetian Adriatic, rivalizand chiar cu Republica Venetia insine. Golful Kotor are o priveliste uimitoare, imprejurat de munti inalti de peste 1000 de metri.
In golf mai sunt orasele pescaresti precum Perast sau Herzeg Novi dar si cele mai moderne si luxoase marine din Adriatica. Recent construite in Tivat (Porto Montenegro) si langa Herceg Novi (Porto Novi si Porto Lazure).
De vizitat obligatoriu sunt insulitele cu manastirea Sv. Jurai si Fort Mamula. Ultimul, construit de imperiul Austro-Ungar cu scopul de inchisoare. Astazi in renovare pentru a devenii un resort de lux.
In afara golfului Kotor, Budva trebuie neaparat vizitat. Un oras superb in care se imbina placut, cetatea veche impreuna cu turisticul modern, contruit in vremea Yugoslava.
Daca plecarea se face din Dubrovnik ne vom opri si in Cavtat din Croatia. Un frumos orasel pescaresc, acum poarta de iesire din UE spre Muntenegru.
Binenteles Kotor ofera si o multime de golfuri unde sa facem baia la ancora sau sa luam pranzul pe yacht.

Rute posibile:

DUBROVNIK-MUNTENEGRU: Dubrovnik - Cavtat - Tivat - Kotor - Budva - Herzeg Novi - Dubrovnik.

BAR-KOTOR: Bar - Budva - Herzeg Novi - Kotor - Tivat - Sv Stefan - Bar

Parteneri

Yacht Club Transylvania

Sailing Holidays este afiliat Yacht Club Transylvania. YCT ofera mai multe facilitati si discounturi pentru membrii inscrisi si reduceri consistente la Charter.


AlpinTours

Vara la sailing si iarna la schi ! Vacanta in Alpi - Alpintours ofera o gama variata de pensiuni si cabane din Austria, Italia, sau Elvetia.


Paramania

Maestrii cu aripi. Parapanta la superlativ din Bunloc sau Postavaru.


Wake and Board

Only the best instructors in Ski, Snow, Wake & Kiteboard. Poiana Brasov (RO) for the winter and Gokceada (TR) in the summer. New School Academy.


Nevacademy

Nevacademy. Tabere copii, Ebike, SUP and more.


Barcaholic

The best water sports forum in Romania. Stiri, povesti si discutii despre majoritatea sporturilor nautice. Sailing, canyoning, rafting, kayaking, wakeboard sau surfing.


M & M Express Airport Shuttle

The best way from Brasov to Bucharest Airport or back. Perfect cars, nice drivers, serious schedules.