CAUTA YACHT

Bareboat Yacht Charter
CROATIA, Dalmatia
CROATIA, Dalmatia
CROATIA, Dalmatia
CROATIA, Dalmatia
CROATIA, Dalmatia
CROATIA, Dalmatia
CROATIA, Dalmatia
CROATIA, Dalmatia
CROATIA, Dalmatia
CROATIA, Dalmatia
CROATIA, Dalmatia
CROATIA, Dalmatia
CROATIA, Dalmatia

CROATIA, Dalmatia

Dalmatia, una din cele 4 regiuni istorice ale Croatiei. Cu ale sale 579 de insule si insulite, una dintre cele mai diverse zone de sailing din Adriatica si Mediterana. Denumirea provine de la triburile Ilirice, insa majoritatea constructiilor provin din perioada Imperiului Venetian. 5 situri UNESCO putem vizita in Dalmatia, Orasul vechi Stari Grad de pe insula Hvar, fondat de greci, biserica St James din Sibenik, orasul vechi Trogir, palatul lui Diocletian din Split si orasul vechi Dubrovnik.
Dar in afara de acestea mai putem vizita cel mai vechi teatru public din Europa, recent renovat si redeschis publicului pe insula Hvar, dar si alte monumente naturale, cum ar fi pestera lui Ulise de pe insula Mljet sau cascadele Krka si lacul Telascita de pe insula Dugi. Mai mentionam obligatoriu de vazut intr-o viata, parcurile nationale Kornati si Lastovo sau insula Vis care pe vremuri a fost o importanta ascunzatoare pentru pirati.
Era sa uitam de insulele Brac, Solta sau Korcula. Ultima fiind considerata locul de nastere a marelui navigator Marco Polo.

Acestea pot fi rutele dvs:

KORNATE-DALMATIA DE NORD: Sibenik - Smokvica - Vrulje - Telascica - Zut - Zadar - Murter - Kaprije - Primosten - Sibenik.

DALMATIA CENTRALA: Trogir - Maslinica - Hvar - Vis - Lastovo - Hvar - Milna - Trogir.

DALMATIA DE SUD: Dubrovnik- Kolocep - Sipan - Mljet - Korcula - Mljet - Lopud - Dubrovnik.

Toate rutele sunt gandite ca o imbinare mai multor porturi mici si medii dar si cu golfuri pustii sau cu doar un restaurant disponibil.

Parteneri

Yacht Club Transylvania

Sailing Holidays este afiliat Yacht Club Transylvania. YCT ofera mai multe facilitati si discounturi pentru membrii inscrisi si reduceri consistente la Charter.


AlpinTours

Vara la sailing si iarna la schi ! Vacanta in Alpi - Alpintours ofera o gama variata de pensiuni si cabane din Austria, Italia, sau Elvetia.


Paramania

Maestrii cu aripi. Parapanta la superlativ din Bunloc sau Postavaru.


Wake and Board

Only the best instructors in Ski, Snow, Wake & Kiteboard. Poiana Brasov (RO) for the winter and Gokceada (TR) in the summer. New School Academy.


Nevacademy

Nevacademy. Tabere copii, Ebike, SUP and more.


Barcaholic

The best water sports forum in Romania. Stiri, povesti si discutii despre majoritatea sporturilor nautice. Sailing, canyoning, rafting, kayaking, wakeboard sau surfing.


M & M Express Airport Shuttle

The best way from Brasov to Bucharest Airport or back. Perfect cars, nice drivers, serious schedules.