CAUTA YACHT

Bareboat Yacht Charter
Curs skipper

Curs licenta skipper training

Ai vrea sa conduci singur yachtul intr-o vacanta cu familia sau prieteni? Nimic mai simplu. Amatori sau profesioniști, orice pasionat de yachting poate primi cunoștințele și certificarea necesare pentru a naviga pe mările și oceanele lumii. Pe yacht sau catamaran. Prin partenerii nostrii oferim cursuri de navigatie cu brevet Romanesc sau carnet Croat. Ambele international recunoscute. Contacteaza-ne pentru mai multe informati.


- Permis Categoria B + Permis Radio VHF (SRC)
- Pregatire Practica si Teoretica
- 7 zile de pregatire intensiva in timpul unei croaziere in Dalmatia
- Examen in timpul saptamanii de sailing
- Pret 800€, ( include pregatirea practica si teoretica, taxele de examinare, cazare la bord ).
Acum aveti ocazia sa obtineti intr-o saptamana tot ceea ce este necesar pentru a putea naviga pe cont propriu ca si skipper.
Acest pachet nu necesita cunostiinte anterioare sau posesia unui permis de navigatie.
Cu o experienta de peste 20.000 de mile marine, va vom pregati timp de 7 zile la bordul unui yacht sau catamaran pentru obtinerea permisului de navigatie si a permisului de radio. Aceste lucruri va sunt necesare pentru a avea dreptul sa inchiriati yachturi in intreaga lume.
In afara de pregatirea pentru examen veti fi indrumati de catre instructorii nostri in navigarea yachtului, folosirea statiei VHF, meteo, acostari, ancorari, tactici de furtuna, navigatie nocturna si multe altele.

Dupa curs veti fi up to date.
Examenul va avea loc in timpul saptamanii de skippertraining la autoritatea navala. Taxele sunt incluse in pret !
Va asteptam.
Nu uitati doua poze de buletin si actul de identitate.

Parteneri

Yacht Club Transylvania

Sailing Holidays este afiliat Yacht Club Transylvania. YCT ofera mai multe facilitati si discounturi pentru membrii inscrisi si reduceri consistente la Charter.


AlpinTours

Vara la sailing si iarna la schi ! Vacanta in Alpi - Alpintours ofera o gama variata de pensiuni si cabane din Austria, Italia, sau Elvetia.


Paramania

Maestrii cu aripi. Parapanta la superlativ din Bunloc sau Postavaru.


Wake and Board

Only the best instructors in Ski, Snow, Wake & Kiteboard. Poiana Brasov (RO) for the winter and Gokceada (TR) in the summer. New School Academy.


Nevacademy

Nevacademy. Tabere copii, Ebike, SUP and more.


Barcaholic

The best water sports forum in Romania. Stiri, povesti si discutii despre majoritatea sporturilor nautice. Sailing, canyoning, rafting, kayaking, wakeboard sau surfing.


M & M Express Airport Shuttle

The best way from Brasov to Bucharest Airport or back. Perfect cars, nice drivers, serious schedules.