CAUTA YACHT

Bareboat Yacht Charter

Vacante sailing

Croatia si Muntenegru

Croatia si Muntenegru

In marea Adriatica, in Croatia si Muntenegru, se afla, probabil cea mai buna infrastructura de marine si conditii de sailing. Aici avem pregatite mai multe vacante in Istria, Dalmatia sau golful Kotor.

detalii

Grecia si Turcia

Grecia si Turcia

Cele mai multe rute le ofera Grecia. In Egee si Ionica cu insulele Ciclade, Ionice, Dodecanese sau Sporade ne incanta de fiecare data cu mult charm. La ele se adauga golfurile superbe pe coasta Liciei in Turcia.

detalii

Italia, Franta si Spania

Italia, Franta si Spania

In marea Baleara si Tireniana oferim rute pe coasta Amalfitana spre Capri si Ischia sau intre insulele Corsica si Elba, Sicilia si Eoliene, Malorca si Menorca dar si in Corsica si Sardinia pe costa Smeralda.

detalii

Vacanta cu copii

Vacanta cu copii

O vacanta pentru familii cu copii. O tura usoara, cu multe golfuri unde toata lumea se poate relaxa. Prima in 22.06 - 29.06 in Grecia, golful Saronic si a doua din 07.09 - 14.09 in Dalmatia Centrala, Croatia.

detalii

Wine Sailing

Wine Sailing

Sailing, mancare buna, vin de calitate si vizite tipice in cramele locale sunt in programul acestei saptamani de yacht. Vacanta pe velier cu vinul in prim plan. In 2019, 06.07 - 13.07 Sardinia-Corsica.

detalii

Foto Sailing

Foto Sailing

O saptamana unde exploram, cu fotografia in prim plan. Insulele si vestigile diferitelor regiuni de sailing fixate in obiectiv. Asta insa fara sa uitam de distractie. 2019 exploram Dalmatia de Sud.

detalii

End Season Party

End Season Party

Distractie la maxim pentru ultima tura din an. End Season Yacht Party. In 05-12 octombrie 2019 in insulele Dodecanese, Grecia de vest.

detalii

Vacanta sailing personalizata

Vacanta sailing personalizata

Avem 20 de rute pregatite in toata Mediterana. In functie de tara, anotimp, buget sau dorinte preferentiale, iacht sau catamaran voi alegeti. Cu experienta de 12 ani stim exact de ce aveti nevoie.

detalii

Caraibe

Caraibe

In caraibe avem 3 rute. Insulele Virgine Britanice, insulele Leeward cu plecare din Antigua si insulele Windward cu plecare din Martinique.

detalii