CAUTA YACHT

Bareboat Yacht Charter
Despre noi

Despre noi

Vacanta pe yacht si catamaran. Ne laudam cu o echipa de skipperi cu experienta de peste 12 ani de sailing prin Mediterana. Cu mai mult de 200 de croaziere la activ, noi stim exact ce calitati trebuie sa aiba un yacht sau in ce port sa acostam.
Oferim binenteles si Skipper Guide pentru skipperi proaspeti fara experienta. In Flotille sau doar in planificarea rutei.
Ofertele pe care le veti primi de la noi, vor fi gandite special pentru grupul dumneavoastra, cu yachturile care se potrivesc cerintelor dvs.
Profitati de experienta noastra!

Poate ca cel mai mare avantaj pe care vi-l oferim este faptul ca parteneri nostrii sunt cele mai puternice agentii de pe piata de iaht charter, cu care avem relatii personale de lunga durata. De aceea va putem pune la dispozitie cele mai bune yachturi la cele mai bune preturi. Yachting lifestyle, ture personalizate si locuri de acostare pe alese.

La preturile afisate exista posibilitatea unui discount mai mic sau mai mare, nu ezitati sa ne cereti oferte pentru perioada pe care o doriti.

Discount de Early booking pana in 30.01 -15 %; 01.03. -10%; 01.04. -5%

Returning Customer 15%.

Discounturile nu se cumuleaza.

Asa ca Let The Fun Begin. Book from Sailing Holidays Romania !Despre noi

Informatii Vacanta

Cum decurge o vacanta pe Yacht:
O excursie cu yachtul NU este un concediu pachet, ea se desfasoara dinamic si individual in functie de vreme, vant , dorintele si caracterul echipajului. Echipajul este de cele mai multe ori format din 8 oameni si un navigator.
Transportul se desfasoara individual, portul de plecare va fi ales in functie de ruta.
Yachtul este construit ca un apartament si participantii vor dormi intr-un dormitor din cele 3 sau 4, vor lua masa in sufragerie sau in cockpit si vor putea folosi oricand una din cele 2-3 toalete. De asemenea in drumurile noastre nu vom merge mai mult de 4 ore pe zi intre diferitele porturi, orase sau insule. Cind suntem acostati avem timp destul pentru vizitat, baie, shopping sau clubbing. Noaptea yachtul este in totdeauna legat la port sau la ancora.
In portul de plecare exista o parcare pazita care costa intre 5-7 EUR/zi pentru cei care aleg sa vina cu masina personala.
In fiecare port exista diverse restaurante cu specific variat. Dar avand in vedere ca pe yacht este o bucatarie echipata complet, putem sa ne gatim singuri mesele, ceea ce se va face impreuna, adica nimeni nu va fi desemnat sa fie singurul bucatar.
De-a lungul unei croaziere se formeaza o echipa din pasageri si skipper, fiecare preluand functiile care ii fac placere, ca de exemplu timonier sau navigator. Va fi nevoie si de contabil, ba chiar si de un "sef al proviziilor". Aceste functii sunt facultative si se pot schimba intre pasageri pe parcurs.
Skipperul este calificat sa conduca singur yachtul si fiecare se implica cat doreste.
Casa de bord: Din acesti bani se platesc acostarile in port si motorina. Acesti bani se platesc la imbarcare, din ei alcatuindu-se o casa de bord.
Yachturile noastre sunt echipate complet si concepute pentru traversari ale Oceanului Atlantic. Nu este posibil sa se rastoarne niciodata datorita constructiei lor moderne. Yachturile cu panze sunt mult mai apte pentru a naviga pe mare decat vasele cu motor, balastul fiind in punctul cel mai jos stabilizand vasul dupa principiul de "hopa mitica". De aceea este mult mai rar intalnit raul de mare.

Bagajul marinarului
- Pasaport
- Geaca anti vant
Este foarte important sa poti ramane mereu uscat si cald in orice imprejurari. Ganditi-va la o combinatie de haine cu care puteti sa stati in ploaie pe un scaun si sa nu va udati.
- Slapi
- Sapca
- Costum de baie
- Incaltaminte cu antiderapanta.
- Ulei de plaja cu factor mare de protectie
- Ochelari de soare
- Bani de cheltuiala
- Bani pt. casa de bord (70€/100€ per loc)

Cine vrea sa pescuiasca poate sa o faca.
Se recomanda cumpararea unei licente.
Va rugam sa nu folositi geamantane sau valize. Genti de voiaj sau saci care se pot plia dupa golire sunt binevenite.


Parteneri

Yacht Club Transylvania

Sailing Holidays este afiliat Yacht Club Transylvania. YCT ofera mai multe facilitati si discounturi pentru membrii inscrisi si reduceri consistente la Charter.


M & M Express Airport Shuttle

The best way from Brasov to Bucharest Airport or back. Perfect cars, nice drivers, serious schedules.


AlpinTours

Vara la sailing si iarna la schi ! Vacanta in Alpi - Alpintours ofera o gama variata de pensiuni si cabane din Austria, Italia, sau Elvetia.


Wake and Board

Only the best instructors in Ski, Snow, Wake & Kiteboard. Poiana Brasov (RO) for the winter and Gokceada (TR) in the summer. New School Academy.


Argos Yachtcharter

Argos Yachtcharter. Our partner for yachts around the globe ! Best prices and good quality services.


Barcaholic

The best water sports forum in Romania. Stiri, povesti si discutii despre majoritatea sporturilor nautice. Sailing, canyoning, rafting, kayaking, wakeboard sau surfing.