CAUTA YACHT

Bareboat Yacht Charter
Despre noi

Info Vacanta pe Yacht

Cum decurge o vacanta pe Yacht:
O excursie cu yachtul NU este un concediu pachet, ea se desfasoara dinamic si individual in functie de vreme, vant, dorintele si caracterul echipajului.
Echipajul este de cele mai multe ori format din 6 sau 8 oameni si un skipper (navigator). Fie ca suntem pe yaht in Grecia sau cu catamaranul in Croatia.
Transportul se desfasoara individual, portul de plecare va fi ales in functie de ruta.
Yachtul este construit ca un apartament si participantii vor dormi intr-un dormitor din cele 3 sau 4, vor lua masa in sufragerie sau in cockpit si vor putea folosi oricand una din cele 2-3 toalete.
De asemenea in drumurile noastre nu vom merge mai mult de 4 ore pe zi intre diferitele porturi, orase sau insule. Decat daca asta este dorinta grupului si vremea este buna.
Cind suntem acostati avem timp destul pentru vizitat, baie, shopping sau clubbing. Noaptea yachtul este in totdeauna legat la port sau la ancora.
In portul de plecare exista o parcare pazita care costa intre 5-7 EUR/zi pentru cei care aleg sa vina cu masina personala.
In fiecare port exista diverse restaurante cu specific variat. Dar avand in vedere ca pe yacht este o bucatarie echipata complet, putem sa ne gatim singuri mesele, ceea ce se va face impreuna, adica nimeni nu va fi desemnat sa fie singurul bucatar.
De-a lungul unei croaziere se formeaza o echipa din pasageri si skipper, fiecare preluand functiile care ii fac placere, ca de exemplu timonier sau navigator. Acestea doar daca este dorinta dvs.
Skipperul este calificat sa conduca singur yachtul si fiecare se implica cat doreste.
In cazul unei furtuni, tot timpul vom fi la adapost intr-o marina, safe si happy cu posibilitate de a vizita, a ne distra sau a face shopping.

Yachturile noastre sunt echipate complet si concepute pentru traversari ale Oceanului Atlantic. Nu este posibil sa se rastoarne niciodata datorita constructiei lor moderne. Yachturile cu panze sunt mult mai apte pentru a naviga pe mare decat vasele cu motor, balastul fiind in punctul cel mai jos stabilizand vasul dupa principiul de "hopa mitica". De aceea este mult mai rar intalnit raul de mare.

Casa de bord: Din acesti bani se platesc acostarile in port si motorina. Acesti bani se platesc la imbarcare, din ei alcatuindu-se o casa de bord.

Un alt detailiu este ca noi nu oferim Vacante pe yacht pentru mai putin de 4 persoane. Nu cumulam persoane necunoscute pe yacht. Credem ca si la nivel de intimitate este mai bine ca oamenii sa se cunoasca. Se imparte totusi o bucatarie si 2/3 bai plus living si cockpit.
click pentru informatii yacht

Bagajul marinarului
- Pasaport
- Geaca anti vant
- Incaltari antiderapante/anti arici de mare
- Sapca
- Costum de baie
- Ulei de plaja cu factor mare de protectie
- Bani de cheltuiala
- Bani pt. casa de bord (60€/80€ per loc)
Va rugam sa nu folositi geamantane sau valize (trollere). Genti de voiaj sau saci care se pot plia dupa golire sunt binevenite.
Deasemenea, echipament de snorkeling poate fi adaugat.

Cine vrea sa pescuiasca poate sa o faca.
Se recomanda cumpararea unei licente.

Una din ambitile noastre este sa organizam vacante tematice pe velier. Avem FotoSail impreuna cu fotograful Mihai Moiceanu, Atti Szabo sau Alin Popescu dar si vacante cu tematica culinare cum ar fi WineSail sau GourmetSail. Pe yacht sau catamaran, cu sau fara personal (bucatar, babysitter, DJ, etc), nu ezitati sa ne intrebati, asa ca....
Lets Set Sail into the Yachting Tour of your life!

Avem rute pregatite in functie de tara, anotimp, buget sau dorinte preferentiale.
Grecia, Croatia, Turcia, Spania, Italia, Franta, Montenegro sau destinatii exotice precum Caraibe, insule din oceanul Indian (Seychelles, Maldive si Mauritius) sau Thailanda pot fi oferite special si personalizat.

Lead Skipper Sailing Holidays Romania
Christian Simon

Despre noi

Despre noi

Vacanta pe yacht si catamaran. Sailing Holidays este afiliat Yachting Club Transylvania. Ne laudam cu o echipa de skipperi cu experienta de peste 15 ani de sailing prin Mediterana. Cu mai mult de 300 de croaziere la activ, peste 30000 de mile marine, cunostiinte de prim ajutor dar si turistice la nivel local in Grecia, Croatia si Italia. Noi nu intermediem turele, le facem pe toate personal!

Profitati de experienta noastra!
Poate ca cel mai mare avantaj pe care vi-l oferim este faptul ca partenerii nostri sunt cele mai puternice agentii de pe piata de iaht charter, cu care avem relatii personale de lunga durata. De aceea va putem pune la dispozitie cele mai bune yachturi la cele mai bune preturi.
Deasemenea stim exact unde se mananca cel mai bine, unde e cel mai bun Cocktail Bar sau unde se afla acea crama de la care o sa pleci cu cel putin 3 sticle bune de vin. Exclusive yachting lifestyle doar cu noi, in ture personalizate si locuri de acostare pe alese.

Oferim bineinteles si Skipper Guide pentru skipperi proaspeti fara experienta. In Flotille sau doar in planificarea rutei.
Ofertele pe care le veti primi de la noi, vor fi gandite special pentru grupul dumneavoastra, cu yachturile care se potrivesc cerintelor dvs.
La preturile afisate exista posibilitatea unui discount mai mic sau mai mare, nu ezitati sa ne cereti oferte pentru perioada pe care o doriti.
Let The Fun Begin. Book from Sailing Holidays Romania !

Discount de Early Booking pana in 30.ian -12 %, 01.mar -10%, 01.apr -5%.
Returning Customer 17% inclusive early booking
Discounturile nu se cumuleaza.

Parteneri

Yacht Club Transylvania

Sailing Holidays este afiliat Yacht Club Transylvania. YCT ofera mai multe facilitati si discounturi pentru membrii inscrisi si reduceri consistente la Charter.


Paramania

Maestrii cu aripi. Parapanta la superlativ din Bunloc sau Postavaru.


Wake and Board

Only the best instructors in Ski, Snow, Wake & Kiteboard. Poiana Brasov (RO) for the winter and Gokceada (TR) in the summer. New School Academy.


Nevacademy

Nevacademy. Tabere copii, Ebike, SUP and more.


Barcaholic

The best water sports forum in Romania. Stiri, povesti si discutii despre majoritatea sporturilor nautice. Sailing, canyoning, rafting, kayaking, wakeboard sau surfing.


M & M Express Airport Shuttle

The best way from Brasov to Bucharest Airport or back. Perfect cars, nice drivers, serious schedules.