CAUTA YACHT

Bareboat Yacht Charter
CROATIA, Dalmatia
CROATIA, Dalmatia
CROATIA, Dalmatia
CROATIA, Dalmatia
CROATIA, Dalmatia
CROATIA, Dalmatia
CROATIA, Dalmatia
CROATIA, Dalmatia
CROATIA, Dalmatia
CROATIA, Dalmatia
CROATIA, Dalmatia
CROATIA, Dalmatia
CROATIA, Dalmatia

CROATIA, Dalmatia

Dalmatia, una din cele 4 regiuni istorice ale Croatiei. Cu ale sale 579 de insule si insulite, una dintre cele mai diverse zone de sailing din Adriatica si Mediterana. Denumirea provine de la triburile Ilirice insa majoritatea constructiilor provin din perioada Imperiului Venetian. 5 situri UNESCO putem vizita in Dalmatia, Orasul pescaresc Stari Grad de pe insula Hvar, biserica St James din Sibenik, orasul vechi Trogir, palatul lui Diocletian din Split si orasul vechi Dubrovnik. Dar in afara de acestea mai putem vizita cel mai vechi teatru public din Europa, recent renovat si redeschis publicului pe insula Hvar, dar si alte monumente naturale, cum ar fi pestera lui Ulise de pe insula Mljet sau cascadele Krka si lacul Telascita de pe insula Dugi. Mai mentionam obligatoriu de vazut intr-o viata, parcurile nationale Kornati si Lastovo sau insula Vis care pe vremuri a fost un important ascunzis pentru pirati.
Era sa uitam de insulele Brac, Solta sau Korcula. Ultima fiind considerata locul de nastere a marelui navigator Marco Polo.

KORNATE-DALMATIA DE NORD: Sibenik - Smokvica - Vrulje - Telascica - Zut - Zadar - Murter - Kaprije - Primosten - Sibenik.

DALMATIA CENTRALA: Trogir - Maslinica - Hvar - Vis - Lastovo - Hvar - Milna - Trogir.

DALMATIA DE SUD: Dubrovnik- Kolocep - Sipan - Mljet - Korcula - Mljet - Lopud - Dubrovnik.

Parteneri

Yacht Club Transylvania

Sailing Holidays este afiliat Yacht Club Transylvania. YCT ofera mai multe facilitati si discounturi pentru membrii inscrisi si reduceri consistente la Charter.


M & M Express Airport Shuttle

The best way from Brasov to Bucharest Airport or back. Perfect cars, nice drivers, serious schedules.


AlpinTours

Vara la sailing si iarna la schi ! Vacanta in Alpi - Alpintours ofera o gama variata de pensiuni si cabane din Austria, Italia, sau Elvetia.


Wake and Board

Only the best instructors in Ski, Snow, Wake & Kiteboard. Poiana Brasov (RO) for the winter and Gokceada (TR) in the summer. New School Academy.


Argos Yachtcharter

Argos Yachtcharter. Our partner for yachts around the globe ! Best prices and good quality services.


Barcaholic

The best water sports forum in Romania. Stiri, povesti si discutii despre majoritatea sporturilor nautice. Sailing, canyoning, rafting, kayaking, wakeboard sau surfing.